Nis seanca, pritet të shqyrtohet projektbuxheti për 2022

Ka nisur seanca plenare e Kuvendit te Kosovës, ku përveç deklarimeve jashtë rendit të ditës dhe pyetjeve parlamentare, do të shqyrtohet në parim Projektligji mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022. Projektbuxheti për vitin 2022 pritet të jetë 2 miliardë e 748 milionë euro ose rreth 9 përqind më i … Continue reading Nis seanca, pritet të shqyrtohet projektbuxheti për 2022