Nis seanca, pritet të shqyrtohet projektbuxheti për 2022

Nis seanca, pritet të shqyrtohet projektbuxheti për 2022

Ka nisur seanca plenare e Kuvendit te Kosovës, ku përveç deklarimeve jashtë rendit të ditës dhe pyetjeve parlamentare, do të shqyrtohet në parim Projektligji mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022.


Projektbuxheti për vitin 2022 pritet të jetë 2 miliardë e 748 milionë euro ose rreth 9 përqind më i lartë se buxheti i rishikuar i vitit 2021 që ishte në vlerë 2 miliardë e 516 milionë euro.

Në seancën e sotme po ashtu në rend dite është edhe zgjedhja e anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.