Nis seanca gjyqësore ndaj Liburn Aliut dhe të akuzuarve të tjerë

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë ka nisur seanca për shqyrtimin fillestar ndaj ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, i cili po akuzohet për veprën penale keqpërdorim të detyrës zyrtare gjatë periudhës sa ishte drejtor i Urbanizmit në komunën e Prishtinës. Bashkë me Aliun, të akuzuar janë edhe Ardian Olluri, Nazife Krasniqi, … Continue reading Nis seanca gjyqësore ndaj Liburn Aliut dhe të akuzuarve të tjerë