Nis seanca e Kuvendit të Kosovës

Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës, në të cilën do të shqyrtohen mbi  projektligje. Ndër to është edhe projektligji për Dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës Jashtë Vendit.


Në seancën e sotme do të trajtohen edhe dy raporte vjetore, i pari është i Institucionit të Avokatit të Popullit për vitin  dhe Raporti vjetor i Këshillit të Kosovës për Trashëgimi Kulturore për vitin 2020.

Lexo edhe

Video