Nis seanca e Kuvendit, pritet shkarkimi i anëtarëve të Bordit të RTK-së

Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës, në të cilën pritet të shkarkohen anëtarët e Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës, sipas rekomandimit të Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal. Në rend të ditës është edhe shqyrtimi i kërkesës së Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë për … Continue reading Nis seanca e Kuvendit, pritet shkarkimi i anëtarëve të Bordit të RTK-së