Nis seanca e Kuvendit, pritet shkarkimi i anëtarëve të Bordit të RTK-së

Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës, në të cilën pritet të shkarkohen anëtarët e Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës, sipas rekomandimit të Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal.


Në rend të ditës është edhe shqyrtimi i kërkesës së Komisionit për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis, Planifikim Hapësinor dhe Infrastrukturë për ndryshimin e emërtimit të këtij komisioni, si dhe zgjedhja e drejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit.

Këto pika kanë mbetur nga seanca e djeshme që përfundoi me dakordimin e të gjitha grupeve parlamentare.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.