Nis seanca e Kuvendit ku pritet të shkarkohen anëtarët e KPMSHCK-së

Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës, në të cilën pritet të votohet rekomandimi i Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal për shkarkimin e pesë anëtarëve të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin Civil të Kosovës.


Pikë e rendit të ditës është edhe shqyrtimi i Rekomandimeve të Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike për Raportin e Auditimit të performacës zbatimi i rekomandimeve të raportit “Administrimi i programit për trajtim mjekësor jashtë institucioneve shëndetësore publike dhe vlerësimi i rezultateve”.

Po ashtu, në këtë seancë pritet të votohet edhe propozim-rezoluta nga debati parlamentar në lidhje me situatën ekonomike si pasojë e pandemisë COVID-19.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.