Nis Samiti në Vjenë, këto janë temat që po diskutohen

Tashmë ka filluar në Vjenë Samiti i Ballkanit Perëndimor, ku kancelari federal, Sebastian Kurz, ka pritur krerët e qeverive të këtij rajoni. Mediat austriake kanë publikuar fotografi nga ky Samit dhe nga pritja që Kurz u ka bërë liderëve të Ballkanit Perëndimor. Raportohet se temat kryesore që po diskutohen në këtë Samit janë lufta e … Continue reading Nis Samiti në Vjenë, këto janë temat që po diskutohen