Nis protesta e veteranëve

Nis protesta e veteranëve

Me flamuj kuq e zi e të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës me dhjetëra qytetarë kanë filluar të mblidhen para Qeverisë së Kosovës.


Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së po protestojnë kundër diskriminimit që po iu bëhet veteranëve, invalidëve dhe familjeve të dëshmorëve.

Ata do të shprehin pakënaqësitë për mos përfshirjen e tyre në ngritjen e pagës minimale.

Lexo edhe

Video

Komentet janë të mbyllura.