Nis mbledhja e përbashkët e qeverive të Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Nis mbledhja e përbashkët e qeverive të Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut

Ka filluar mbledhja e përbashkët e Qeverisë së Kosovës dhe Qeverisë së Maqedonisë së Veriut në Shkup, ku pritet të nënshkruhen disa marrëveshje bilaterale.


Kryeministrit i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev i uroi mirëseardhje kabinetit qeveritar nga Kosova.

Pas diskutimeve do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjeve, derisa në orën 13:30 do të mbahet konferenca e përbashkët për medie ndërmjet kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe homologut të tij nga Maqedonia e Veriut, Zoran Zaev.

Lexo edhe

Video