Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Nis mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Ka nisur mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës.


Në këtë mbledhje do të diskutohet për përgatitjet se seancës së re plenare që do të mbahet gjatë kësaj jave.

Në rend të ditës është edhe Projektligji për Rimëkëmbje Ekonomike dhe ai për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së që disa herë rresht nuk ka pasur kourum për votimin e tyre.

Lexo edhe

Video