Nis mbështetja financiare për lehonat dhe skema për shtesat për fëmijë

Qeveria sot ka prezantuar fillimin e zbatimit të masës 3.5, pagesat për lehonat dhe shtesat për fëmijët nga pakoja e ringjalljes ekonomike. Me vendimin e Ministrisë së Financave që nis të zbatohet nga ky muaj, nënat e reja (lehonat) do të mbështeten nga Qeveria duke përfshirë 170 në muaj dhe njëkohësisht do të fillojë zbatimi … Continue reading Nis mbështetja financiare për lehonat dhe skema për shtesat për fëmijë