Nis lejimi i vikendeve të rregullta për të burgosurit e vaksinuar

Nis lejimi i vikendeve të rregullta për të burgosurit e vaksinuar

Shërbimi Korrektues i Kosovës njofton se nga nesër, 05 tetor do të fillojë me lejimin e vikendeve të rregullta për të burgosurit e vaksinuar.


Sipas njoftimit, lehtësimi i masave ka filluar në bashkëpunim me Departamentin Shëndetësor të Burgjeve, komfor gjendjes epidemiologjike, vaksinimit nëpër institucione korrektuese dhe vendimeve të Qeverisë.

“Shërbimi Korrektues i Kosovës do të vazhdojë bashkërendimin institucional me institucionet relevante të Republikës së Kosovës dhe do të mbajë të informuar opinionin publik rreth hapave në vazhdim”, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video

error: