Nimi TV sjell zbritjen e fundvitit! 30% zbritje dhe 1 muaj falas, në abonimet 12 mujore

Nimi TV sjell zbritjen e fundvitit! 30% zbritje dhe 1 muaj falas, në abonimet 12 mujore

Nimi TV sjell zbritjen e fundvitit! 30% zbritje dhe 1 muaj falas, në abonimet 12 mujore.

Dhurata ideale e familjes në prag të festave të fundvitit për familjet në Diasporë vjen nga Nimi TV me ofertën më atraktive.

Nga 130.56 euro në 99.99 euro per 12 muaj abonim me 1 muaj falas, dhe qasje në tri pajisje në të njëjtën kohë!

NimiTV, platforma më e madhe Shqiptare këtë fundvit sjell ofertat më atraktive për Diasporën në zbritjen e fundvitit Nga 130.56 euro për vetëm 99.99 euro, me 12+1 muaj falas.

Duke u abonuar në ofertën e fundvitit, për 13 muaj ju do të përfitoni qasje në kanalet tv shqiptare, me të gjitha ekskluzivitetet si RTK, Klan Kosova, Dukagjini, Alsat M, Rtsh, Vizion Plus duke përmbledhur kështu 240 kanale shqiptare si në asnjë platformë tjetër.

Ekskluzivitetet e eventeve dhe ngjarjeve sportive në 40 kanalet e dedikuara ligave më të njohura sportive vendore dhe ndërkombëtare përplot 22 liga sportive vetëm për adhuruesit e sportit pa pagesë shtesë.

NimiTV është e vetmja platformë iptv shqipe cila në kuadër të partneritetit me platformat më të mëdha Shqiptare Digitalb, Tring dhe Artmotion sjell në Diasporë programet televizive më të adhuruara nga audienca.

Për të shikuar tv kanale shqip, instaloni aplikacionin falas për Samsung Smart TV, LG Smart TV, Android TV, Apple TV, Roku TV etj.

Nxitoni të përfitoni ofertat e limituara të fundvitit duke u qasur në web faqen www.NimiTV.com apo duke kontaktuar në  numrat e telefonit të qendrës së thirrjeve e cila është e hapur 24 orë në 7 ditë të javës.


Zvicër +41-44-578-88-99

Gjermani +49-221-59988956

Angli +44-2-03-139-9024

Greqi +30-211-1983848

Itali +39-06-83364687

Australia +61-2-6188-4899

Austri +43-720815633

Norvegji +47-21-95-49-06

Suedi +46-8-535-278-12

Lexo edhe

Video