Ngrohu në banesën tënde, shfrytëzo mundësinë për ta blerë në lagjen Eliza

Ngrohu në banesën tënde, shfrytëzo mundësinë për ta blerë në lagjen Eliza

Kompania CIMA Construction ka edhe një ofertë të favorshme për të blerë banesë. Kësaj radhe në lagjen Eliza në Fushë Kosovë.

Oferta jep mundësi që me 3000 euro pjesëmarrje dhe pjesën tjetër me këste mujore deri në 180 muaj, ju ta zgjidheni çështjen e banimit me një lagje të qetë dhe e ndërtuar me standarte të larta të sigurisë.

“Blej banesë përmes bankës BKT me normë interesi 2.98 %. 3000 euro pjesëmarrja dhe pjesa tjetër me këste mujore deri në  180 muaj”.

 Ne ndërtojmë!


      CIMA Construction

  ✆  +38349509090

✉️ [email protected]

🌐 www.cimaks.com

#cima #construction #nendertojme #prishtinë #fushëkosovë #prizren #ferizaj #suharekë #lipjan

Lexo edhe

Video