Ngritet aktakuzë për mashtrim, falsifikim të dokumenteve dhe shpëlarje të parave

Ngritet aktakuzë për mashtrim, falsifikim të dokumenteve dhe shpëlarje të parave

Prokuroria Speciale e Kosovës (PSRK), ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër të pandehurit V.N.


Prokuroria njofton se V.N., akuzohet për veprat penale krim i organizuar,  mashtrimi, falsifikim i dokumenteve zyrtarë.

Ai po ashtu akuzohet edhe për veprën tjetër penale shpëlarja e parave, thuhet në njoftim.

Lexo edhe

Video

error: