Ngrihet aktakuzë për kontrabandë mallrash dhe dhënie ryshfeti

Ngrihet aktakuzë për kontrabandë mallrash dhe dhënie ryshfeti

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur aktakuzë në Departamenti Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit me iniciale D.I.


Aktakuza është ngritur për shkak se është vërtetuar dyshimi i bazuar mirë se i pandehuri D.I. ka kryer veprat penale “Kontrabandë me mallra”, nga neni 317, paragrafi 1, lidhur me nenin 81 të KPRK-së dhe veprën penale “Dhënia e ryshfetit”, nga neni 429, paragrafi 2, lidhur me nenin 81 të KPRK-së.

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka propozuar në aktakuzë që pas administrimit të të gjitha provave në shqyrtim gjyqësor, i pandehurit të shpallet fajtor për veprat penale, që i vihet në barrë dhe të dënohet sipas ligjit.

Lexo edhe

Video

error: