Ngrihet aktakuzë ndaj 8 personave për organizim të grupit kriminal

Ngrihet aktakuzë ndaj 8 personave për organizim të grupit kriminal

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamentin Special, kundër tetë të pandehurve F.K., F.K., T.B., S.M., S.M., H.M., B.H dhe I.K.


Të pandehurit akuzohen për veprat penale pjesëmarrja ose organizimi i grupit kriminal të organizuar dhe kontrabandimi me migrant.

Ndërsa, i pandehuri I.K. akuzohet edhe për veprën penale mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve.

Lexo edhe

Video