Ngjyra e urinës ​​tregon nëse duhet të pini më shumë ujë

Trupi humbet më shumë lëngje gjatë verës, andaj është e rëndësishme të pini mjaft ujë. Sidoqoftë, sa ujë duhet të pini me të vërtetë gjatë verës? Nutricionistja Lauren Minchen thotë se kjo varet nga pesha e trupit dhe vetë trupi. “Sasia e saktë e ujit të nevojshëm varet nga personi, por për të rriturit aktivë, … Continue reading Ngjyra e urinës ​​tregon nëse duhet të pini më shumë ujë