Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Ngjarjet e datës 9 shkurt

Ngjarjet e datës 9 shkurt

OJQ “Ngritja e Zërit” dorëzon për herë të nëntë dosje në Kushtetuese rreth vlerësimit të kushtetutshmërisë së aktit juridik të Gjykatës Supreme, me rastin e refuzimit të padive për kompensimin e dëmeve të luftës. (Gjykata Kushtetuese, ora 09:00)

Agjenda e takimeve të kandidatit të LDK-së për kryeministër Avdullah Hoti:

12:30 – restorant “Goni” Malishevë 

14:00 – Shtëpia e Kulturës Rahovec 

15:45 – Shkolla fillore “Asllan Berisha” Rogovë 

17:00 – Pallati i Kulturës Gjakovë 

Kandidati për kryeministër nga VV Albin Kurti dhe u.d. presidentja Vjosa Osmani marrin pjesë në tubim zgjedhor në Suharekë. (Sheshi i qytetit “Fadil Vata” ora 13:30)

Nisma Socialdemokrate tubim elektoral në Gjakovë. (Pallati i Kulturës “Asim Vokshi”, ora 16:00)

Kryetari i PDK-së, njëherësh kandidati për kryeministër, Enver Hoxhaj, mban tubime me qytetarë në Zhur, Has, Prizren, Malishevë dhe Krushë të Madhe:

18:00 – Prizren, hotel Rexos

19:30 – Malishevë, restorant Palace


Agjenda e tubimeve elektorale të AAK-së:

08:30- Vizitë te “Fetoshi”, Xerxë

09:00– Vizitë “Osa termosistem”, Rahovec

09:30- Vizitë bodrumi “Haxhimurati”, Rahovec

09:45- Vizitë “Bodrumi Vjetër”, Rahovec

10:00- Vizitë në “Cenbaza”, Rahovec

11:00- Takime me fermerët në Reshtan-Studencan, restorant “Veranda”, Suharekë

12:30- Vizitë fabrikës së mobilieve “Te Naseri” Shirokë, Suharekë

13:15-Vizitë në familje dëshmori në Sopijë, Suharekë

16:00- Tubim zgjedhor (Hotel “Lami”, Suharekë) 

18:00- Tubim zgjedhor (“Esra Palace”, Rahovec) 

Video

error: