Ngjarjet e datës 8 janar

Ngjarjet e datës 8 janar

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi do të vizitojë një biznes. (Nisja nga MTI-ja, ora 10:00)


Kryetari i Gjykatës së Apelit Hasan Shala, mban konferencë për medie. (Gjykata e Apelit, Pallati i Drejtësisë, ora 11:30)

Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit tё Specializuar tё Kosovёs do të mbajnë konferencën e radhës për krerët e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së. (Ora 15:00)

Lexo edhe

Video

error: