Ngjarjet e datës 7 tetor

Ngjarjet e datës 7 tetor

Komisioni i posaçëm për shqyrtimin e kandidatëve për emërim në Gjykatën Kushtetuese shqyrton listën e kandidatëve për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese lidhur me përmbushjen e kushteve të parapara me Kushtetutë dhe Ligj. (Kuvendi i Kosovës, salla C301, ora 09:00)

RrGK publikon Përmbledhjen e Politikave “Dispozitat për koston e lejes së lehonisë, atësisë dhe lejes prindërore në Ligjin e Punës”. (Hotel “Sirius”, Prishtinë, ora 10:00)

Kuvendi i Kosovës mblidhet në seancë plenare. (Kuvendi i Kosovës, salla e seancave, ora 10:00)


OJQ Aktiv prezanton “Udhëzuesin për verifikimin bazë të informacionit mediatik”. (Qendra e Energjisë Qytetarë, Mitrovicë e Veriut, ora 11:00)

Sekretari Gjeneral i FIBA-s, Andreas Zagklis mban konferencë për media. (MKRS, ora 11:30)

Mbahet tryezë e rrumbullakët me temë “Roli i mediave në promovimin e agrobizneseve të grave në sektorin e përpunimit dhe frutave dhe perimeve”. (Restorant “Frame”, Prishtinë, ora 13:00)

Promovohet libri dhe mbahet koncert me ilahi nga libri “Zëra të lashtë nga bijtë e paraardhësve – ilahistë e Kosovës”. (Salloni Lumbardhi, Prizren, ora 16:00)

Video