Ngjarjet e datës 5 qershor

Ngjarjet e datës 5 qershor

Në ditën Ndërkombëtare të Mjedisit përmbyllen zyrtarisht aktivitetet në kuadër të “Garës për Gjakovë të Pastër”. Kjo garë finalizohet me pastrimin e Parkut të Madh të Qytetit, i cili aktivitet fillon nga ora 08:00.

Organizata Ndërkombëtare Leadership Development Association Balkan, dega në Kosovë dhe Trailblazer Community Group Prishtina do të organizojë konferencën prestigjioze amerikane DREAMin Kosovo 2021. (Objekti i ish-Rilindjes, Salla e Amfiteatrit, Prishtinë, ora 10:00-16:00)

Ministria e Mjedisit Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës në bashkëorganizim me  ministrinë e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë, komunën e Prishtinës, “Let’s Do it Kosova”, “Green Art Center”, “ATRC”, “Pamkos” dhe “Let’s Center” shënojnë “Ditës Botërore të Mjedisit”. (Afër stacionit të trenit Rr.“Tirana”, Prishtinë, ora 10:00)


UN-Habitat Kosova në bashkëpunim me Komunën e Mitrovicës Jugore, shënojnë “Ditës Botërore të Mjedisit”, në një turne me biçikleta. (Restorantin “Ura e Ibrit”, rr. “Rexhep Mitrovica”, ora 10:00)

Mbahet panel diskutimi me temën: “Mini hidrocentrale – shkatërrim maksimal”. (Restorant “Llovac”, Shtërpcë, ora 10:00)

Kryetari i PDK-së Dega në Prizren, Shaqir Totaj mban konferencë për medie. (Zyrat e reja të degës, në rrugën “Saraçët”, ora 11:00)

Lexo edhe

Video

2 Comments

Komentet janë të mbyllura.