Ngjarjet e datës 5 korrik

Ngjarjet e datës 5 korrik

Mbahet ceremonia për pranim-  dorëzimin e detyrës së kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, ndërmjet kryesuesit të deritanishëm  Skënder Çoçaj dhe kryesuesit të zgjedhur Albert Zogaj.  (Salla e takimeve të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, ora 10:00)


Nis Edicioni i 20-të i Universitetit Veror Ndërkombëtar të Prishtinës. (Platforma ZOOM, ora 12:30)

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.