Ngjarjet e datës 5 dhjetor

Ngjarjet e datës 5 dhjetor

MKRS dhe zyra e UNICEF-it në Kosovë shënojnë Ditës Ndërkombëtare të Vullnetarizmit në Kosovë, me moton “Volunteer Noë For Our Common Future”. (Galeria Kombëtare e Kosovës, ora 11:30)


Artpolis – Qendra për Art dhe Komunitet realizon performancën artistike dhe marshin “BOLL MA – Asnjë grua e vajzë më pak, asnjë vdekje më shumë”. (Pllatoja e sheshit “Zahir Pajaziti”, ora 12:00)

Lexo edhe

Video

error: