Ngjarjet e datës 31 korrik

Ngjarjet e datës 31 korrik

Qendra për Informim dhe Përmirësim Social (QIPS), organizon për herë të parë Panairin e Vullnetarëve të Shëndetit Mendor, në bashkëpunim me Ambasadën Gjermane në Prishtinë dhe Komunën e Prishtinës. (Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani” Prishtinë, ora 10:00-18:00)

Ditët e Diasporës në Kamenicë:


– Ora 10:00 – Ecje në fshatin Meshinë – vizitë monumenteve të trashëgimisë kulturore, si dhe ekspozitë e artefakteve dhe ushqime tradicionale.

PSD organizon ndejë me rastin e bartjes së zyrës qendrore të partisë në rrugën “Bajram Kelmendi” në Prishtinë. (Ora 19:00)

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.