Ngjarjet e datës 3 gusht

Ngjarjet e datës 3 gusht

Sindikata e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve mban protestë. (Para Qeverisë së Kosovës, ora 10:00)


Pronarët e pishinave do ta mbajnë një protestë në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, për t’i shprehur pakënaqësitë për mbylljen e pishinave nga ana e Qeverisë. (Sheshi “Skëndërbeu”, Prishtinë, ora 14:00)

Lexo edhe

Video