Ngjarjet e datës 29 nëntor

Ngjarjet e datës 29 nëntor

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani pret në takim presidentin e Sllovenisë, Borut Pahor. (Presidencë, ora 10:00)

GLPS mban konferencë me rastin e “Aktgjykimit të Gjykatës Supreme në Rastin e Hidrocentraleve në Shtërpcë”. (Zyrat e GLPS-së, rr. “Rexhep Luci”, 16/1, Prishtinë, ora 11:00)


Instituti i Kosovës për drejtësi dhe UN Women lansojnë platformën online për ndihmë juridike falas. (Hotel “Nartel” Prishtinë, ora 13:00)

Hapet Festivali ndërkombëtar i teatrove në vendin tonë, “Prishtina International Theater Festival – PITF”. (Teatri AAB “Faruk Begolli”, ora 19:00)

Video

error: