Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Ngjarjet e datës 29 mars

Ngjarjet e datës 29 mars

Qendra për Raste Gjyqësore Strategjike (CSL), platformë e themeluar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) mban konferencë për media me rastin e pranimit të aktvendimit të Gjykatës Themelore në Prishtinë mbi kërkesën për shtyrjen e ekzekutimit të Lejes Ujore për Hidrocentralin Brezovica deri në vendosjen meritore të çështjes. (Zyrat e GLPS, Prishtinë, ora 11:00)


Mbahet protestë e kandidatëve të pranuar në studimet e doktoratës në Fakultetin Ekonomik në UP. (Para Rektoratit të Universitetit të Prishtinës, ora 12:00)

Video

error: