Ngjarjet e datës 29 janar

Ngjarjet e datës 29 janar

Shënohet 23-vjetori i rënies heroike të 30 dëshmorëve të kombit të rënë në Goden, Bishtazhin dhe Rogovë të Hasit (Rogovë, ora 12:00)


Partia Socialdemokrate organizon protestë kundër ngritjes së çmimit të energjisë elektrike. (Sheshi “Skënderbeu” në Prishtinë, ora 14:00)

Video