Ngjarjet e datës 27 shtator

Ngjarjet e datës 27 shtator

Me rastin e Ditës Botërore të Lumenjve, Organizata X40 dhe Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KCSF) mbajnë tryezën e diskutimit “Lum Lumi”. (Kino “Lumbardhi”, Prizren, 11:00)


Shënohet Dita Botërore e Turizmit. (Hotel “Sirius”, ora 12:00)

Lexo edhe

Video