Ngjarjet e datës 27 nëntor

Ngjarjet e datës 27 nëntor

Në shënim të 110-vjetorit të Pavarësisë Shqipërisë, mbahet mbledhje e përbashkët e Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Kuvendit të Republikës së Shqipërisë. (Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, ora 10:00)


Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës organizon “Ditën e hapur’’. (Kazerma “Adem Jashari”, ora 12:00)

Video