Ngjarjet e datës 26 qershor

Ngjarjet e datës 26 qershor

Zhvillohet faza përfundimtare grupmoshat nën 14 dhe nën 16-vjeç në Volejboll. (Pallati i Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, ora 12:00)


Kantata e përmasave të mëdha “Carmina Burana”, e kompozitorit Carl Orff vjen premierë në Kosovë në mbylljen e sezonit 2021/2022 të Filharmonisë së Kosovës. (Sheshi “Skënderbeu”, Prishtinës, ora 20:00)

Video