Ngjarjet e datës 26 dhjetor

Ngjarjet e datës 26 dhjetor

Komiteti Olimpik i Kosovës organizon ceremoninë e shpalljes se laureatëve 2021 në sportin e atletikes. (Salla e Kuqe e Pallatit të Rinisë dhe Sportit në Prishtinë, ora 14:00)

Video