Ngjarjet e datës 25 qershor

Ngjarjet e datës 25 qershor

Pishina në Prishtinë hap sezonin veror. (Parku Gërmia, ora 10:00)


Komisioni i Shëndetësisë nga Lidhja Demokratike e Kosovës – dega në Gjilan, mban konferencë për medie. (Selia e LDK-së, Gjilan, ora 11:00)

Rrjeti i OJQ-ve AVONET dhe komuniteti i biznesit në Komunën e Vitisë, mbajnë konferencë për media për mosbashkëpunimi i qeverisë lokale, deputetëve të Kuvendit të Kosovës dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, i cili ka ndikuar në ngecje të projekteve dhe neglizhencë. (Përballë Shtëpisë së Kulturës “Gursel e Bajram Sylejmani” në Viti, ora 12:30)

Lexo edhe

Video