Ngjarjet e datës 24 tetor

Ngjarjet e datës 24 tetor

Në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve fillon procesi i numërimit të votave nga jashtë Kosovës, të ardhura përmes postës gjatë periudhës 15 shtator – 15 tetor 2021. (Ora 11:00)


Aleanca Kosova e Re mban konferencë për media. (Zyret e AKR-së, ora 11:30)

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës mban protestë me automjete para Qeverisë së Kosovës. (Ora 21:30)

Video

error: