Ngjarjet e datës 21 gusht

Ngjarjet e datës 21 gusht

Bëhet hapja e ekspozitës së Aleksandar Gllibetiq të titulluar “Ekspozita e Skulpturave dhe Vizatimeve”. (Shtëpia e Evropës, Mitrovicë Veriore, ora 11:00)

Bëhet riatdhesimi nga Turqia dhe rivarrim i eshtrave të patriotit luftëtarit të madh Demë Ali Pozharit. (Pozhar, Deçan, ora 12:00)

Komuna e Gjilanit, organizon mbledhje komemorative në nderim të jetës dhe vepres së muzicientit dhe folkloristit të mirënjohur, Demir Krasniqi. (Salla e Teatrit të Qytetit, Gjilan, ora 12:00)

Vazhdon dita e dytë e “AgroFesta”, edicionin e 7-të të Festës së Perimkulturës. (Krushë e Madhe, Rahovec, ora 08:00-00:00)

Agjenda:


Ora 08:00-Pastrimi i mjedisit

Ora 10:00-Agro tregu (Panairi)

Ora 15:00-Pjekja e ajvarit në mënyrë tradicionale

Ora 16:00-Chilli Zone (gara në ngrënien e specave t’djegstë)

Ora 17:00-Kush e mush’ (gara në shpejtësinë e mbushjes së thasëve me speca)

Ora 20:00-Koncert – (Rap/Hip Hop/DJ)

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.