Ngjarjet e datës 20 nëntor

Ngjarjet e datës 20 nëntor

Mbahet takimi i Komitetit Ndërministror për të Drejtat e Fëmijëve – me rastin e Ditës  Botërore për të Drejtat e Fëmijëve. (Ndërtesa e Qeverisë, salla P38, ora 10:00)

Save the Children Kosova dhe Respect Our Rights organizojnë hapjen e ekspozitës së Artit të Ricikluar në 20 Nëntor, Ditën Botërore të Fëmijëve. (Qendra për Praktikë Rrëfyese-ish-Bibloteka “Hivzi Sylejmani, ora 10:30)


Zhvillohet aktiviteti përfundimtar për nder të Ditës Botërore të Përkujtimit të viktimave në trafikun rrugor për këtë vit. (Sheshin “Zahir Pajaziti”, në Prishtinë, ora 12:00)

Organizohet ceremonia e fillimit të punimeve Restauruese në Qendrën Hebraike Kulturore në Prizren. (Adresa: “Pal Paluca”, 2000, Prizren, ora 12:00)

Video