Ngjarjet e datës 2 shtator

Ngjarjet e datës 2 shtator

Vazhdon mbledhja e shtatë e Kuvendit Komunal të Prishtinës. (Kuvendi Komunal, ora 10:00)

Lëvizja Vetëvendosje – Qendra e Prishtinës organizon konferencë për media. (Para Komunës së Prishtinës, ora 10:00)

Mbahet mbledhja e 263-të e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK). (Platforma “Zoom”, ora 10:00)

Komuna e Prizrenit në bashkëpunim me OVL e UÇK-së dhe shoqatën e Familjeve të Dëshmorëve dhe Invalidëve të UÇK-së organizon aktivitete përkujtimore për nder të 23 vjetorit të Epopesë së Vërrinit, ora 10:30-12:00.


Agjenda:

10:30 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Hoçë e Qytetit;

11:00 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Jeshkovë;

12:00 – Homazhe pranë lapidarit në fshatin Lybeqevë (Malësia e Vërrinit).

Lexo edhe

Video