Ngjarjet e datës 19 mars

Ngjarjet e datës 19 mars

Në një vjetorin e vdekjes së veprimtarit dhe komandantit të UÇK-së, Haqif Kadrijaj bëhen homazhe te varrezat e fshatit Krushicë e Eperme. (Ora 12:00)


Mbahet tubim përkujtimor në një vjetorin e vdekjes së veprimtarit dhe komandantit të UÇK-së, Haqif Kadrijaj. (Biblioteka “Hajdin Berisha”, në Suharekë, ora 13:00)

Mbahet konferencë për media e organizuar nga Platforma LKE – LIRIA KA EMËR. (Hoteli Sirius, ora 14:00).

Video