Ngjarjet e datës 18 shtator

Ngjarjet e datës 18 shtator

Instituti i Evropës Juglindore për Politika Shëndetësore dhe Sociale në bashkëpunim me Kolegjin Heimerer, organizon Simpoziumin e 12-të Ndërkombëtar për Shkenca Shëndetësore. (Platforma Zoom, ora 08:30-18:00)

Lexo edhe

Video