Ngjarjet e datës 17 janar

Ngjarjet e datës 17 janar

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike shqyrton rekomandimet e dala nga shqyrtimi i raporteve të auditimit për MAShTI. (Ndërtesa e Kuvendit, ora 11:00)

Mbahet Akademi nderimi e falënderimi në përvjetorin e vrasjes së Kadri Zekës, Jusuf Gërvallës e Bardhosh Gërvallës.( Salla e Kuvendit Komunal, Gjilan, ora 12:00)


Në kuadër të manifestimit “Flaka e Janarit 2023”, mbahet Akademia e Flakës dhe shfaqet filmi dokumentar kushtuar heroit Xhevat Qerimi. (Teatri i Qytetit, Gjilan, ora 17:00)

Në kuadër të Manifestimit “Flaka e Janarit 2023”, hapet Ekspozita Peneli i Flakës. (Galeria e Qytetit/ Muzeu i Qytetit, Gjilan, ora 19:00)

Lexo edhe

Video