Ngjarjet e datës 13 shtator

Ngjarjet e datës 13 shtator

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) organizon konferencë për media me rastin e fillimit të vitit shkollor 2020/2021 në kushte pandemie. (MASh – kati I, ora 11:00)

Lexo edhe

Video