Ngjarjet e datës 13 nëntor

Ngjarjet e datës 13 nëntor

Bëhet shpërndarja e materialit zgjedhor, ku bëjnë pjesë edhe fletëvotimet, për raundin e dytë të Zgjedhjeve për kryetarë të 21 Komunave. (Depoja qendrore e KQZ-së, përballë QNR-së, ora 09:00)

Demokracia në Veprim (DnV) mban konferencë për medie. (Zyrat e KDI-së, ora 11:00)


Mbahet Edicionin e VIII të manifestimit letrar “Vjeshta dhe Vargjet”. (Biblioteka Kombëtare e Kosovës “Pjetër Bogdani”, ora 12:00)

Platforma bashkëkrijuese GërrGërr organizon ngjarjen “Mahallë e hapun: Playlista kolektive”. (Qendra Historike, Prizren, ora 12:00)

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mban mbledhjen e radhës. (Ndërtesa e KQZ-së, kati 4, ora 13:00)

Lexo edhe

Video