Ngjarjet e datës 10 shtator

Ngjarjet e datës 10 shtator

Instituti Demokraci për Zhvillim (D4D) organizon ceremoninë e nënshkrimit të Deklaratës së Mirësjelljes së partive politike, shoqërisë civile dhe medieve në rrjete sociale, duke filluar nga zgjedhjet lokale 2021. (Hotel “Sirius”, Prishtinë, ora 10:00)

Drejtori i Drejtorisë së Administratës, Osman Hajdari, bën prezantimin e raportit të punës 4 vjeçar të kësaj drejtorie. (Kuvendit Komunal, Prizren, ora 10:00)

Bëhet varrimi i zyrtarit të Partisë Demokratike të Kosovës, Astrit Ademaj. (Varrezat e Katundit të Ri, Pejë, ora 14:00)


Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Kolegjin AAB. (Zyrat e KOK-ut, ora 15:00)

Mbahet edicioni i XI-të i Festivalit Ndërkombëtar të Letërsisë – polip. (Platforma “Zoom”, ora 16:00)

Unioni i Turizmit të Kosovës, mban aktivitetin promovues dhe mbështetës për punën e palodhshme të fotografëve në sektorin e turizmit. (Sheraton Hotel Prishtina, ora 17:00)   

Lexo edhe

Video