Ngjarjet e datës 10 nëntor

Ngjarjet e datës 10 nëntor

Dita e tretë e konferencës “Java e Regjistrimit të Popullsisë 2023”, organizuar nga Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK), me mbështetjen e UNFPA-së. (Hotel “Sirius”, Prishtinë, ora 09:30)

Kuvendi mban seancën e radhës në rend dite 20 pika. (Ndërtesa e Kuvendit ora 10:00)


Lëvizja Studentore “Studim Kritikë Veprim” zhvillon një aksion simbolik në kampusin e Universitetit të Prishtinës. ( Mbi parkingun nëntokësor ora 14:00)

Kryetari i Prizrenit Shaqir Totaj, nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Shoqërinë Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) dhe “Makerspace”. (Innovation Center, Prizren, ora 14:00)

Lexo edhe

Video