Ngjarjet e datës 10 dhjetor

Ngjarjet e datës 10 dhjetor

Qendra Burimore për Persona të Zhdukur dhe “Integra” hap ekspozitën “Gjithë lotët tanë”, për të shënuar 10 dhjetorin, Ditën e të Drejtave të Njeriut. (Hotel Grand, Prishtinë, ora 10:00)

Avokati i Popullit, së bashku me shoqërinë civile në Kosovë në shënimin e 10-dhjetorit – Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut, mban tubim me moton “Çohu për të Drejtat e Njeriut”. (Para Teatrit Kombëtar të Kosovës, ora 12:00)


Federata e pingpongut të Kosovës dhe Federata e pingpongut të Shqipërisë organizojnë ligën e përbashkët Kosovë-Shqipëri për edicionin 2022/23. (Palestra e Gjimnazit “Bedri Pejani”, Pejë, ora 15:00)

Rrjeti i Organizatave të Kulturës në Prizren shënon 10 vjetorit të themelimit. (Autostrada Hangra, ITP Prizren, ora 20:00)

Lexo edhe

Video