Ngjarjet e datës 28 maj

Komuna e Prishtinës do të bëjë pastrimin gjeneral të rrugës “Muharrem Fejza” me rrugët lidhëse, si dhe hapësirat tjera publike në këtë zonë. (Ora 09:00) Familja Kastrati në 23 vjetorin e vrasjes mizore nga forcat serbe të anëtarëve të kësaj familje, bën homazhe në varrezat e qytetit të Pejës. (Ora 11:00) Lidhja Demokratike e Kosovës […]

Ngjarje

No Post/News Found