Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Ngjarjet e datës 14 prill

Nis vaksinimi i të moshuarve të vendosur në shtëpitë e kujdesit për të moshuar dhe punëtorët socialë që kujdesen për ta, në komunat ku ka Qendra të këtilla: Prishtinë, Suharekë, Skenderaj, Istog dhe Graçanicë. Gjithashtu, gjatë vaksinohen edhe pacientët në dializë në sallën “1 Tetori”, ora 08:00-19:00. Mbahet seanca gjyqësore për rastin e hedhjes së […]

Ngjarje

Ngjarjet e datës 18 shkurt

Ngjarjet e datës 17 shkurt

Ngjarjet e datës 16 shkurt

Ngjarjet e datës 14 shkurt

Ngjarjet e datës 13 shkurt

Ngjarjet e datës 12 shkurt

Ngjarjet e datës 11 shkurt

Ngjarjet e datës 9 shkurt

Ngjarjet e datës 8 shkurt

Ngjarjet e datës 7 shkurt

Ngjarjet e datës 6 shkurt

error: