Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

Ngjarjet e datës 20 prill

Instituti i Kosovës për Drejtësi organizon tryezën virtuale ku do të prezantohet raporti hulumtues me temën “Trajtimi i vrasjeve në Kosovë: Politika e ndjekjes dhe gjykimit në rastet e vrasjeve”. (Ora 10:00, https://zoom.us/j/96953942398?pwd=SFNmQUIvT0tRaHlDaVYrN3l5bzJVQT09 Meeting ID: 969 5394 2398, Passcode: 1) Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes diskuton lidhur me përzgjedhjen e Komisionerit të Agjencisë […]

Ngjarje

No Post/News Found
error: